با سلام اینجانب هنگام خرید دوره های آموزشی نماتک از سوی پشتیبانی به من گفته شد که مشاهده آنلاین آموزش ها به صورت نیم بهاء محاسبه میشود و شما اگر کل آموزش ها را هم بارها نگاه کنی نهایتاء صد هزار تومان برای شما هزینه اینترنت به همراه دارد در صورتی که در دو روز گذشته که من فقط آموزش آنلاین نماتک را از طریق اینترنت نگاه کردم بیش از ده گیگ اینترنت من مصرف شده است. و هر بار که آموزش خریداری شده را ولو بصورت ده دقیقه نگاه میکنم بیش از یک گیگ اینترنت من مصرف میشود. من نمیدانم چرا شما از نرم افزار اسپات پلیر استفاده نکردید که ما یکبار کل دروس را دانلود کنیم و سپس بصورت آفلاین بتونیم به آموزش ها دسترسی داشته باشیم. الان حتی نمیشه از آموزش های آنلاین، ویدئوشات گرفت چون اونم عمل نمیکنه و فیلم ها هنگام ویدئوشات پخش نمیشن. ما که نمیتونیم تو این اوضاع اقتصادی هزینه کنیم ده تا بیست میلیون تومان یک لپ تاب بخریم!!! این یه ایراد بسیار بسیار جدی در کار نماتک هست که امیدوارم یک فکر اساسی براش صورت بگیره هر چند که کیفیت ویدئوهای آموزش ها فوق العاده بالا و عالی هست و جای قدردانی داره باتشکر.
سلام جناب مقدسیان
از بابت مشکلی که برای شما ایجاد شده صمیمانه پوزش میطلبیم.
فقط متاسفانه همکاران بخش پشتیبانی و خدمات پس از فروش به سایت کتیبه ها و تالار گفتگوهای ما دسترسی ندارند که این مورد نارضایتی شما رو مشاهده و بررسی کنند و پاسخگوی شما باشند.
محبت بفرمایید برای انتقال انتقادات یا پیشنهادات یا هرگونه امور مربوط به مشاهده آموزش ها از چت آنلاین سایت استفاده کنید و در این بخش سوالات تخصصی خودتون رو مطرح بفرمایید که نیاز هست مدرسین پاسخگو باشند.
این مورد رو هم استثنائا چون شما زحمت کشیدید تایپ کردید بنده به همکاران تیم پشتیبانی انتقال میدم؛ اما محبت کنید ادامه روند کار رو از طریق چت آنلاین پیگیر باشید.
با سپاس
1 پسندیده