با درود خدمت استاد ارجمند
من در حال ساخت یک دستگاه مبدل شل تیوپ جهت دستگاه چیلر هستم . این مبدل در چیلر نقش اواپراتور را ایفا میکند . در بخش تیوب گاز مبرد که معمولا r134 هست جریان دارد و در بخش شل آب حرکت میکند .قطر شل 20 اینچ و فشار سمت تیوب حدود 4 بار میباشد. گسکت در مجاورت گاز مبرد بوده و بعضا با بخارات روغن کمپرسور هم مواجه میباشد . دما در شرایط کاری از چند درجه زیر صفر تا چند درجه بالا صفر در نوسان است . در این شرایط بهترین نوع متریال جهت ساخت گسکت بین تیوپ شیت و دربند جلو و عقب مبدل چیست ؟
باتشکر
کریمی پور
با سلام
انتخاب نوع گسکت به ترکیب درصد سیال و شرایط عملیاتی فرآیند بستگی دارد به همین دلیل اولوبتهای ذیل را خدمتتان اعلام میکنم :
اولویت اول PTFE Gasket میباشد
اگر نیاز مقاومت مکانیکی بالا باشد گسکت های e PTFE استفاده میگردد . همچنین در بزخی موارد میتوان از گسکتهای PTFE-Faced Spiral Wound و یاPTFE Faced Metallic Ring Gasket استفاده کرد.
- اولویت 2 (در صورت محدودیت هزینه):
استفاده از HNBR Gasket با گرید مقاوم به روغن در صورت تعیین نوع روغن کمپرسور و دمای حداقل فرآیند
اجتناب از NBR gasket در صورت احتمال حضور روغن های PAO/POE
استاده از گسکت های گرافیتی نوع Spiral Wound با فیلر گرافیت میتواند عملکرد دمایی خوب و هدایت حرارتی مناسب دهد، اما در حضور هوا/اکسیژن و دماهای بالا اکسید میشود — در اواپراتور عموما دماها پایین هستند پس مشکل اکسیداسیون کمتر است؛ با این حال گرافیت نسبت به بعضی روغنها حساسیت کمتری دارد اما PTFE باز هم بهتر است.
با تشکر
درود بر استاد ارجمند
ممنون از مطالب مفیدی که فرمودید .
کریمی پور