انتخاب لوله موئین

درود بر استاد عزیز
ضمن قدردانی بابت تدریس بسیار عالی شما در دوره، اگر طول لوله موئین انتخاب شده از طول توصیه شده در جدول بیشتر باشد چه مشکلی پیش می آید؟
به طور مثال برای کمپرسور 1/4 با کندانسور فن دار به جای لوله مویین با قطر 0.036 اینچ و طول 2متر و 64 سانت، طول 3 متر و 32 سانت استفاده کنیم.

درود برشما انتخاب لوله مویی بجز قدرت کمپرسور بستگی به طراحی سیکل زیر صفر یا بالای صفر دارد و نوع اواپراتور فن دار یا ساده تریزونی و همچنین طول و قطر لوله متفاوت است و متراژ ۲.۶۴در دوره یکی از مثالهای طراحی هست وبا طول لوله مویی و تنظیم فشار طبق جدول فشار و دما میتوان به دمای متناظر رسید

استاد عزیز، بسیار سپاسگزارم.
از این که سوالم را ناقص پرسیدم، عذرخواهم.
یک فریزر خیل قدیمی Derby (تولید دانمارک) بود که فکر کنم مال 30 سال پیش بود. کمپرسورش سوخته بود. ما کمپرسور 1/4 اسب برایش گرفتیم و لوله مویین 0.036 اینچ و طول 3.30 برایش گرفتیم. برای اینکه به خنک کاری کندانسور ایستاده کمک کنیم، یک بلوئر زیر کندانسور اضافه کردیم تا هوا را از پایین به بالا روی کندانسور بزند و به خنک شدنش کمک بکند. الان سوالی که من برایم پیش آمده این است که کندانسور برای استفاده از جدول، ایستاده حساب می شود یا فن دار؟ که بعدش برویم سراغ انتخاب طول مناسب لوله مویین.
باز هم از حوصله شما و وقتی که می گذارید تشکر می کنم.

درود برشما چون محاسبات دستگاه اواپراتور و کندانسور برحسب هواخنک میباشد لذا باید ملاک ما هوا خنک باشد نه فن دار

1 پسندیده

با سلام و وقت بخیر
سپاس از شما استاد بزرگوار

1 پسندیده