اموزش استفاده از حافظه ها در PLC

سلام وقت بخیر
استاد من بحث استفاده از حافظه رو خوب درک نکردم برای همین برای استفاده ازش مشکل دارم مخصوصا برای ریست کردن یک بخش ، اگر امکانش هست راهنمایی کنید اگر ویدیو و یا pdf هست لینک بدید تا نگاه کنم ،
ممنون

مهندس خدمتتون توضیح میدهم

شما یک سه گانه دارید . که این سه گانه میشه ورودی واقعی - خروجی واقعی - حافظه

ورودی واقعی و خروجی واقعی که فیزیکی وجود دارند .

اما شما فرض کنید میخواهید در یک زمان خاص یک اتفاق رخ بده یعنی یک لامپ روشن بشه

اینجا ورودی واقعی وجود نداره و شما باید حافظه جایگزین ورودی واقعی بکنید .

مورد دیگه مقایسه مقدار یک تایمر یا کانتر با یک عدد هست

که باز ورودی یا خروجی واقعی وجود نداره و شما ذخیره مقدار عددها رو داخل حافظه انجام میدهید یا مقایسه اعداد رو .‌

کلا میشه به صورت خلاصه گفت زمان استفاده از تایمر و کانتر ما به حافظه نیاز داریم که مقادیر قبل و بعد بسنجیم

زمانی که میخواهید مقدار سنسور ها رو ذخیره کنید
سنسور دما و فشار و … باز به حافظه نیاز دارید .

اگه ویدیو ها تا اخیر دیده باشید این موارد چندین بار استفاده شده

اگر فکر میکنید نیاز به توضیحات بیشتر هست باز مورد خاصی که دیدید و براتون واضح نبوده بفرمایید روی مورد خاص با هم بحث کنیم شاید بهتر باشه

1 پسندیده

درود بر شما
ببینید در مورد یک چرخه که بسپریمش به حافظه و ریستش کنیم سوال دارم ، مثلا داخل پروژه کانویر ما میایم باکس که پر شد رو میدیم به یک حافظه (در واقع از سنسور فول استفاده میکنیم ) و زمانی که میخوایم ریست کنیم اون رو از سنسور پایین که تشخیص عبور باکس رو استفاده میکنیم و میدیم به ریست .

در پروژه bottle میایم بعد از پر شدن بطری، ما سنسور ورودی و حافظه شیف ریجیستر رو میدیم به یک lach با نام موتور O:2/6 و برای unlach کردن میام همین O:2/6 رو با سنسور میدیم به Unlach به نام O:2/6
این بخش برام کمی گنگ هست که چطوری در بخشهای مختلف از lach و unlach به درستی استفاده کنیم ،
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم ،