سلام وقت بخیر
استاد من بحث استفاده از حافظه رو خوب درک نکردم برای همین برای استفاده ازش مشکل دارم مخصوصا برای ریست کردن یک بخش ، اگر امکانش هست راهنمایی کنید اگر ویدیو و یا pdf هست لینک بدید تا نگاه کنم ،
ممنون
مهندس خدمتتون توضیح میدهم
شما یک سه گانه دارید . که این سه گانه میشه ورودی واقعی - خروجی واقعی - حافظه
ورودی واقعی و خروجی واقعی که فیزیکی وجود دارند .
اما شما فرض کنید میخواهید در یک زمان خاص یک اتفاق رخ بده یعنی یک لامپ روشن بشه
اینجا ورودی واقعی وجود نداره و شما باید حافظه جایگزین ورودی واقعی بکنید .
مورد دیگه مقایسه مقدار یک تایمر یا کانتر با یک عدد هست
که باز ورودی یا خروجی واقعی وجود نداره و شما ذخیره مقدار عددها رو داخل حافظه انجام میدهید یا مقایسه اعداد رو .
کلا میشه به صورت خلاصه گفت زمان استفاده از تایمر و کانتر ما به حافظه نیاز داریم که مقادیر قبل و بعد بسنجیم
زمانی که میخواهید مقدار سنسور ها رو ذخیره کنید
سنسور دما و فشار و … باز به حافظه نیاز دارید .
اگه ویدیو ها تا اخیر دیده باشید این موارد چندین بار استفاده شده
اگر فکر میکنید نیاز به توضیحات بیشتر هست باز مورد خاصی که دیدید و براتون واضح نبوده بفرمایید روی مورد خاص با هم بحث کنیم شاید بهتر باشه
درود بر شما
ببینید در مورد یک چرخه که بسپریمش به حافظه و ریستش کنیم سوال دارم ، مثلا داخل پروژه کانویر ما میایم باکس که پر شد رو میدیم به یک حافظه (در واقع از سنسور فول استفاده میکنیم ) و زمانی که میخوایم ریست کنیم اون رو از سنسور پایین که تشخیص عبور باکس رو استفاده میکنیم و میدیم به ریست .
در پروژه bottle میایم بعد از پر شدن بطری، ما سنسور ورودی و حافظه شیف ریجیستر رو میدیم به یک lach با نام موتور O:2/6 و برای unlach کردن میام همین O:2/6 رو با سنسور میدیم به Unlach به نام O:2/6
این بخش برام کمی گنگ هست که چطوری در بخشهای مختلف از lach و unlach به درستی استفاده کنیم ،
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم ،