استاندارد ۱۷۰۲۵ _ بند ۷ (مواردفنی)

سلام وقتتون بخیر، خانم مهندس موسوی عزیز ممنون بابت محتوای باکیفیتی که در دوره ارائه کردید، با اینکه هنوز قسمتی از آموزش باقی مانده، تا اینجا برای بنده به عنوان فردی که هیچ آشنایی قبلی نداشتم بسیار کمک کننده بود.
خانم مهندس در رابطه با بند ۷ استاندارد ۱۷۰۲۵ که شامل موارد فنی میشه از چه طریقی میتونم اطلاعات و آموزش کاملتری داشته باشم، بنده کمتر از یکسال میشه در آزمایشگاه کالیبراسیون مشغول به کار شدم و به لحاظ فنی هنوز توانایی کافی ندارم، ممنون میشم بفرمایید برای مسلط شدن به این بخش چه فرآیندی رو باید طی کنم. در ضمن در حال حاضر مسئول تضمین کیفیت هستم و فقط یک ماه در آزمایشگاه فعالیت داشتم

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که از محتوی دوره اموزشی رضایت داریددو براتون مفید بوده.
سوال خوب و در عین حال سختی کردید …
سخت از اینجهت که تحققش نیاز به پشتکار و ممارست زیاد داره …
من برای توضیح بیشتر و بهتر سعی می کنم براتون فایل صوتی بفرستم .
و قبلش هم بگم کمی پاسخ دادن من دیر شد، پوزش می خوام… برای ورود به فروم مساله ای پیش امده بود برای من!

1 پسندیده

من 4 پیام صوتی که در مجموع حدود 10 دقیقه باید شده باشه ارسال کردم. برای من از وسط پیام صدا قطع میشد. اگر مشکل قابل رفع هست دوستان فنی محبت کنند برطرف کنند، اگر محدودیتی در تعداد یا طول مدت فایل صوتی هست هم به من بفرمایید و هم در در اون کادری که برای پاسخ دهی نمایش داده میشه درج بفرمایید.
بر اساس بازخور شما در صورت نیاز دوباره پیام میذارم.

با ارزوی بهروزی

سلام خدمت سرکار خانم موسوی گرامی و همراه محترم
متاسفانه ظاهرا اختلالی در روند بارگذاری فایل های صوتی ایجاد شده و صدای فایل ها از بخشی به بعد قطع میشه.
همکاران فنی درحال بررسی برای رفع این مشکل هستند

سلام وقتتون بخیر، بله برای بنده هم فقط حدودا ۳۰ ثانیه اول پلی میشه، ممنون میشم هر زمان مشکل برطرف شد اطلاع بدید

1 پسندیده

سلام سرکار خانم زویداوی
از بابت تاخیری که در رفع این مشکل ایجاد شد از شما پوزش می خواهیم
بنده مجددا پاسخ های خانم مهندس موسوی رو براتون اینجا ارسال می کنم

1 پسندیده

سلام وقتتون بخیر خانم مهندس، ممنونم از توضیحاتتون و اینکه وقت گذاشتید و ویس ارسال کردید.
توی این مدت چون مشغول انجام بخش های تعیین فواصل و انواع تصدیق بودم عملا درگیر همین مواردی که فرمودید شدم. بنظرم ،ids ها نسبت به isiri خیلی واضح تر و با جزئیات بیشتر چه روش های کالیبراسیون و چه روش های اجرایی رو تشریح کردن و تونستم از مطالبشون کمک بگیرم.
قطعا باید وارد جزئیات کار شد و عملا هر بخش رو چندین بار انجام داد تا اون حداقل دید و مهارت پایه رو بدست آورد و کاملا با نظرتون در این مورد موافقم.
حتما در آینده از تجربیاتم خواهم نوشت، و اگر امکان ارتباط مستقیم با خودتون وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید و شرایط رو بفرمایید، قصد داشتم در مورد مسیر شغلی ام مشاوره ای با شما داشته باشم.

1 پسندیده

سلام.
خوشحالم در مسیر درست هستید و بسیار عالیه که از تجربیاتتون در مسیر شغلی خواهید گفت.
می تونید از طریق پروفایل لینکدینم برام شماره تماستون در شبکه های اجتماعی را بذارید، باتون تماس می گیرم. یا روی واتس اپ بم پیام بدید (09123400267) یا برام ایمیل کنید.
پیروز باشید!