ارتباط E3D و Aveva Instrument

درود بر استاد ضیایی.
برای یک پروژه ای من از Aveva Instrument برای طراحی مدارک مهندسی ابزاردقیق استفاده می کنم. در حال حاضر، Instrument list، Instrument Data sheet ها آماده شده اند. در قدم بعدی، کاتالوگ کابل ، JB و Wiring Route طبق آموزش شما بصورت نمونه انجام شده است و هنوز خاتمه نیافته است. در این مرحله کارشناسی که روی مدل 3 بعدی همین پروژه کار می کند (قبلا دیتاشیت JB ها با مشخص بودن ادوات ابزاردقیق درون آن به ایشان داده شده است) مدل 3 بعدی را از Field Instrument تا JB و از JB تا Marshalling را با توجه به Route های مختلف در حال انجام می باشد. خاطرم است که در دوره آموزشی فرمودید که از E3D فقط می توان طول کابل های استخراج شده را در ماژول Wiring استفاده نمود. الان پرسشی که برای من مطرح است اینه که آیا با مدل سازی E3D دیگری نیازی به کار روی نرم افزار Aveva Instrument نیست و تمامی اطلاعات موردنیاز برای Aveva Instrument را E3D (دیتابیس آن) در اختیار Aveva Instrument قرار می دهد؟؟؟؟!!!

آیا تمامی اطلاعات مورد نیاز برای Aveva Instrument از Aveva E3D قابل انجام است؟
این پیامی های دریافتی برای این موضوع از کارشناس E3D هست که داخل " " گذاشتم"
1- “کابلها هم باید کاتابوک شون اماده بشه بعد مدل میشن”
2- “تمام اطلاغاتی که الان داری توی AVEVA instrument وارد میکنی از تری دی گرفته میشن”
3- “اگه توی ادرس دهی و … تفاوتی وجود داشته باشه مدل را مبنا قرار خواهیم داد چون مجبوریم مدل را ببیریم جلو بغدش نمیتونیم توی مدل تغییرات را اغمال کنیم چون زمانبر خواهد بود”

خواهش می کنم بطور دقیق به سوال اینجانب با توجه به توضیحات فوق، پاسخ داده شود.