سلام
تعمیر یک لامپ ال ای دی . دوستان هم نحوه عیب یابی و رفع مشکل لامپ ال ای دی را توضیح دهند . تا به بهترین نتیجه برسیم .
در ضمن بازار تعمیرات لامپ ال ای دی و بخصوص پرژکتورهای ال ای دی بهتر است . پس دوستان اطلاعاتی در مورد نحوه تعمیر بنویسند . متشکرم
یک ال ای دی جهت تعمیر آوردن
تا حالا در تعمیرات ال ای دی 90 در صد خرابی ال ای دی است . 10 در صد برد خراب میشه .
با استفاده از منبع تغذیه ولتاژ 12 ولت را انتخاب میکنم و جریان را محدود میکنم . حدودا نیم آمپر و یک مقاومت 220 اهم به پراب مثبت سری میکنم . و تک تک ال ای دی را تست میکنم . تا ال ای دی سوخته پیدا بشه .
اگر در عکس بالا دقت کنید یک ال ای دی سوخته من اتصال کوتاه کردم .
… حالا این ال ای دی سوخته را چطوری تعمیر کنیم.
برخی از تعمیرکاران لامپ ال ای دی به جای ال ای دی یک مقاومت جا گزین میکنند .
و بعضی از تعمیرکاران به جای ال ای دی دیود یکسوساز جاگزین میکنند . اصلا اصول علمی ندارد . پس حرفش را نزنید باعث خنده میشه .
و بعضی تعمیرکاران مثل من ال ای دی را شورت ( اتصال کوتاه ) میکنند .
این دو روش نسبت به هم برتری های دارد .
این پست در تاپیک بدی ادامه دارد .
دوستان هم تجربیات خودشون را در مورد تعمیر ال ای دی بخصوص پرژکتور های ال ای دی بنویسند.
متشکرم
سلام
ال ای دی سوخته را با یک ال ای دی جاگزین کنیم .
اما این روش مشکلات خودش را دارد . به عنوان مثال باید ال ای دی پیدا کنیم مشابه ال ای دی سوخته باشه . از نظر ولتاژ . توان . حرارت مجاز
و پیدا کردن ال ای دی با مشخصات یکسان در این بازار با برند های مختلف خیلی خیلی مشکل است .
در صورت پیدا کردن .ال ای دی نصب و مونتاژ روی برد سخت است . پدر ادم را در میاره .
پس این روش مورد پسند من نیست . باید روش بهتری انتخاب کنیم .
بعضی از تعمیرکاران به جای ال ای دی مقاومت جایگزین میکنند . این روش بهتر از روش اول است . چون مقاومت تغریبا کار ال ای دی سوخته را انجام میده .اما هزینه بر و محاسبات و مقدار مقاومت باید محاسبه کنی . برگشت لامپ هم است .
در هر صورت اگر کسی محاسبات مقاومت خواست در خدمتم .
متشکرم.
ادامه دارد