سلام درود خدمت استاد عزیز
یک موتور فن کولر پنجره ای هست که بنده اقدام به سیم پیچی اون کردم، آمپر دستگاه رو اندازه گیری کردم درست هست با توجه به چیزی که روی خود موتور قید شده
اما احساس میکنم بعد از حدود ۵ دقیقه کار موتور داغ میشود و دمای اون به حدود ۴۵ درجه میرسد
و می شود گفت که دست را میسوزاند
با توجه به این موضوع که موتور دارای فن مجزا برای خنک کاری نیست و دو پروانه سر شفت به جهت مخالف موتور هوا را پرتاب میکنند آیا این مورد برای
موتور مشکل ساز هست؟
مورد دوم، در این نوع موتور که نزد بنده هست و ۳ دور هست، کلاف اصلی دارای دو قطر سیم هست، و از اتصال بین کلاف ها مشخص هست که سیم قطور تر برای دور تند است و سیم های دور متوسط و کند یکی هستند، که ما در اینجا برای تفکیک تعداد دور، دور متوسط و کند به مشکل میرسیم و چطور باید این مشکل رو حل کرد
نکته سوم، مطابق تصویر سر بندی این موتور را می شود مثل پنکه اجرا کرد؟
با تشکر فراروان و عذر خواهی به خاطر طولانی شدن مطلب
درود بر شما در پاسخ به سوالات باید عرض کنم اگر مقدار جریان نامی با پلاک موتور همخوانی دارد دمای ایجاد شده نیز مشکلی فراهم نمیکند بشرط آنکه کلاس عایقکاری و لاک سیم رعایت بشود دوم اینکه معمولا همانطور که خودتان اشاره کردید قطر سیم ضخیم تر برای اصلی و راه انداز نازکتر از اصلی و دور کندکنها با هم برابر هستند و در ضمن تعداد دور مساوی نیز در دور کند کنها به چشم میخورد سوم اینکه بله در موتورهای فن کویل مانند پنکه عمل میشود اما در نقشه شما باید این ترتیب را در نظر بگیرید مشترک با 1 دور تند و مشترک با 2 دور متوسط و مشترک با 3 دور کند را سبب میشود و شما باید سیم نول را مستقیم به مشترک وصل کنید و فاز را به کلید برده و خروجی کلید را به ترتیبی که گفتم به موتور وصل کنید موفق باشید مرادی
در ضمن توجه کنید که روی کلاف اصلی همانند آن دور کند کنها پیچیده میشود و چنانچه سربندی آن از بین برود باید مجموع سیمهای با قطر کمتر پیچیده شده روی کلاف اصلی را شمارش کرده تقسیم بر 2 کنید که هر کدام تعداد دور یکی از دور کند کنها بحساب می آید اما شروع راه انداز با این سه فرق دارد و به این شکل براحتی قابل شناسایی هستند