درود استاد ، بابت آزمون دوره ی یخچال فریزرهای خانگی به علت عدم دست رسی به کامپیوتر و حجم زیاد فایل zapبرای چاپ جزوه امکانش هست بدون مطالعه نمره قبولی را از یادگیری فیلم های آموزشی دریافت کنیم ؟ یا اینکه امکان باز کردن فایل روی گوشی تلفن همراه با برنامه ای امکان پذیر باشد؟؟؟؟؟
سلام جناب موسی زاده
فایل های ارائه در کنار آموزش به عنوان فایل های ضمیمه برای یادگیری بهتر در اختیار مهارتجو قرار میگیرن و موضوع جدایی از محتوای آموزشی که تدریس شده نیستند.
اگر ویدیوهای آموزشی رو با دقت مطالعه کنید و برای خودتون از نکات مهم یادداشت برداری کنید، امکان قبولی در آزمون رو خواهید داشت.
البته میتونید از نرم افزارهای مخصوص گوشی که برای استفاده از فایل های ZIP اون ها رو از حالت فشرده خارج می کنند هم استفاده کنید تا دسترسی به تمام فایل ها براتون فراهم باشه
ممنون برنامه را میتونم از کجا تهیه کنم برنامه ای مد نظرتون هست دانلود کنم
خواهش میکنم
برنامه های زیادی در بسترهای دانلود نرم افزار موجود هستند که باید ببینید کدومشون برای گوشی شما کارساز هست
میتونید داخل اپلیکیشن های دانلود نرم افزار سرچ بفرمایید فایل زیپ تا گزینه مناسب رو بتونید انتخاب و دانلود کنید
برای آزمون زمان خاصی داره ، میتونیم همین داخل سایت آزمون بدیم یا باید مراجعه حضوری داشته باشم برای امتحان؟
خیر جناب موسی زاده محدودیت زمانی نداره
و اینکه آزمون به صورت آنلاین هست و از داخل پنل کاربری تون میتونید درخواست بدید.
بعد از انجام آزمون چقدر طول میکشه تا نتیجه ی اموزن و اعلام کنن ؟ از کجا باید پیگیری کنم ؟ و امتحان عملی آن به چه صورته؟
https://namatek.com/دریافت-مدرک/
توضیحات کامل مربوط به روال آزمون رو میتونید داخل این صفحه مطالعه بفرمایید
آزمون عملی هم درحال حاضر مجموعه ما نداره و فقط آزمون آنلاین داریم.