Tank gauging system(TGS)

سلام
برای سیستم TGSهمواره ازLTو Multipoint TT استفاده میشه. اگر مخزن ذخیره سقف شناور باشد(سقف ثابت نداریم) آیا میتوان گفت چون سقف روی سیال به دلیل وزنی که دارد ایجاد فشار میکند پس مخزن دیگر در فشار اتمسفر نیست و سیستم TGS علاوه بر LT وMulti TT به یک PTیا یک Density transmitter نیاز دارد؟چرا که باید فشار هم در شرایط استاندارد یعنی ۱ اتمسفر باشد

نتیجه گیری اشتباهی کردید در سیستم های TGS می توان از ترنسمیتر PT نیز جهت محاسبات دانسیته و جبران سازی حجم استفاده کرد ولی این امر دلیل بر این نیست که تانک باید فشار اتمسفر داشته باشد. سقف شناور بابت این است که به طور مثال از بخار شدن سیال جلوگیری شود و این امر به این معنا نیست که تانک فشار اتمسفر دارد

سلام استاد گرامی

دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
۱۱ آیا استفاده از PTبرای TGS الزامی است چون فرمودید روی ارتفاع سیال اثر میزاره؟

۲- چرا در بعضی طراحی هایTGS، یک PT در بالای مخزن و یک PT در پایین مخزن میزارن؟

3-آیا در مورد بهتر نبود از DPT استفاده شود؟

1- خیر الزامی نیست حداقل دانسیته سیال یا با فشار یا دما باید محاسبه گردد می تواند جهت بالا رفتن دقت و صحت اندازه گیری از هر دو مورد استفاده شود. ولی یکی از این فاکتور ها الزامی است.
2- نظری در این خصوص ندارم چون باید طراحی که اشاره کردین را بررسی کنم ممکنه فشار بالای تانک به دلیل این باشد که عملکرد سقف با آن بررسی گردد و فشار پایین مخزن صرفا بابت اندازه گیری هد فشار استاتیک.
3- در این خصوص همان طور که اشاره کردم باید طراحی مربوطه را بررسی کنم و بدانم که آیا صرفا به خاطر اندازه گیری اختلاف فشار از 2 ترنسمیتر فشار استفاده شده است یا خیر.