سلام مهندس.من یه موتور 12 ولت حدود 7 امپر دارم.یه ای سی هست که هم میشه از سوییچ هاش استفاده کرد هم تو مد پل.اما من فقط یه سوییچ هاش رو استفاده میکنم و خیلی از قابلیت های ای سی بی استفاده میمونه. اپتوکوپلری هست که بشه pwm با خروجی 7 امپر روش سوار کرد؟که هم موتور رو کنترل کنم هم از یه قطعه ساده تر و ارزان تر استفاده کنم.اپتوکوپلر ماسفت که ایزوله هم هست مناسبه.یا فقط یه ماسفت بگذارم؟
نکته مهم اینه که شما اگر دارید گراند ها رو به هم وصل می کنید، در واقع دیگه این دو سیستم ایزوله کامل نیستن و می تونید اپتو رو استفاده نکنید و مستقیم به خود ترانزیستور فرمان بدید. حتی کار روتینی هست که میکرو به یک ترانزیستور فرمان بده و خود اون ترانزیستور یک ترانزیستور بزرگتر رو روشن کنه. چون معمولا ترانزیستور های قوی، ولتاژ و جریان درایو بالاتری نیاز دارن.
سلام دوست عزیز، به نظر من، دنبال اپتوکوپلر با قابلیت جریان خروجی بالا نگردید. یک اپتوکوپلر معمولی استفاده کنید و اون رو وصل کنید به یک ترانزیستور که زورش به موتور شما میرسه. اینطوری فرمان ایزوله به اپتو میدید، اپتو روشن میشه و در نتیجه اون ترانزیستور رو روشن می کنه. برای اون ترانزیستور هم انتخاب های زیادی دارید. هم BJT و هم MOSFET و هم IGBT رو میشه استفاده کرد. اگر موتور ac هست هم که میتونید از تریستور و ترایاک استفاده کنید.
@Mehrad#4059 بسیار عالی.بله یه ماسفت و اپتوکوپلر استفاده میکنم برای گراند های کاملا ایزوله.