Lock-up (Air lock)valveها

سلام
در بسته راجع به شستی Air lock صحبت کردید که با فشار دادن آن به مدت محدود میتوان فشار هوا رو پشت اکچویتر حفظ کرد تا تعمیرات انجام شود
۱-آیا در این حالت کنترل ولو عمل کنترل را به درستی انجام میدهد یا به صورت ناقص کنترل میکند یا در آخرین موقعیت خود متوقف میشود؟

۲-راجع به این تجهیز (Air lock)سرچ کردم ولی با این نام چیزی پیدا نکردم و به تجهیزی به نام پنوماتیک پوش باتم رسیدم که در شکل اول پیوست شده است. آیا تجهیز همون Airlock مد نظر شماست؟

۳-طبق شکل اول، تجهیز سه تا سوراخ دارد دوتا در یک طرف یکی در طرف دیگر. آیا باید یکی از سوراخ ها را همیشه پلاگ کرد تا شستی را زدیم فشار را پشت اکچیوتر نگه دارد؟

۴- تجهیزی دیگر که در زیر پیوست شده بنام lock-up valve است که در بین پوزیشنر و اکچویتور قرار میدن تا ولو fail to last position باشد. به صورت کلی در چه کاربردهایی fail valve به صورت last position تعریف میشود؟
Screenshot_20221112-225231_Chrome
Screenshot_20221112-224838_Chrome

1- شیر کنترل در این حالت در آخرین وضعیت خود می ماند مثلا اگر در وضعیت 40 درصد باشد در همین مقدار خواهد ماند. و فرستادن سیگنال جریان بر روی پوزینشر باعث تغییر در وضعیت شیر نخواهد شد چون عملا هوای مصرفی وجود ندارد.
2- بله صحیح است.
3- خیر کانکشن تجهیز در قسمت on-off valve بسته توضیح داده شده است و بر روی یک تصویر این مورد رو بررسی کردم.
4- تجهیز lock up همون Air lock هست. همون طور که گفتم ممکنه لازم باشد کمپرسور سایت تریپ زده شود و هوای ابزاردقیق قطع گردد ولی بهره بردار نیاز به ولو داشته باشد در این حالت از ولوهایی استفاده میشود که آخرین حالت خود را حفظ نمایند برای شیر کنترل این مورد به صورت last position تعریف میشه یعنی اگر 60 درصد بود و هوا قطع شد در همون 60 درصد باقی بمونه که برای ولوهای نیوماتیکی این مورد با lock up انجام میشه که چیزی در حد 20 دقیقه می تونن آخرین وضعیت شی رو نگه دارن