شما فرمودید که برای شروع، آردوینو NANOرو پیشنهاد میکنید اما راستش من تو اینترنت که یه جستجویی کردم اکثر سایت ها نوشته بودن که برای شروع کار با آردوینو، آردوینو UNO بهتره حالا بنظرتون آردوینو UNO بهتره یا NANO؟ ((در مقایسه با هم از نظر تعداد پین و قدرت و سرعت و حافظه و… و کلا همه چی))
اگر که میگید UNO بهتره، مدل SMD بهتره یا DIP؟ ((بازم در مقایسه با هم و از همه نظر))
و اینکه گفتید کد زدن با گوشی کار خیلی سختیه، منظورتون از سخت بودن کد زدن با گوشی اینه که چون کیبورد گوشی کوچیک تر از کیبورد کامپیوتر و لپتاپ هست یا نه؟
اگر منظورتون همین هست باید بگم برای من تایپ کردن با کیبورد گوشی راحت تر کیبورد واقعی هست😁 ((راستش ما کامپیوتر و لپتاپ نداریم برا همین با کیبورد گوشی راحت تر تایپ میکنم)) اگر که منظورتون این نیست لطف کنید یکم جزیی تر بگید که چرا سخته اگر هنوزم میگید با اینکه با کیبورد گوشی راحت تر تایپ میکنم، کیبورد کامپیوتر بهتره شاید بتونم کیبورد کامپیوتر رو با OTG به گوشی وصل کنم. ((البته شاید))
راستی یادت رفت بپرسم که میشه با OTG ، کابل پرینتری که مال آردوینو هست رو به گوشی وصل کنم و موقع کد نویسی هم عملکرد درستی داشته باشه؟
و اینکه اون بسته آموزشی که میگید این هست؟ https://namatek.com/آموزش-الکترونیک/ اگر که نه بفرمایید که کدوم بسته هست(یه آدرسی ، لینکی چیزی از بسته بزارید) در کل میشه بگید توی این بسته که میگید تمام کد های آردوینو آموزش داده شده یا نه اگر نه، میشه لطف کنید بگید آردوینو حدود چنتا کد داره و توی این بسته حدود چنتا کد ش آموزش داده شده؟
((راستش من هر چیزی که میخوام بسازم،شروع کنم،سوال دارم و… از شما میپرسم و روی کمک شما حساب میکنم و واقعا ازتون ممنونم و خوشحالم که کسایی هستن که بدون هیچ منّتی دیگران رو راهنمایی میکنن، خدا خیرتون بده اجرتون با خدا))
سلام دوست عزیز، بهتون تبریک می گم که تصمیم گرفتید کار با میکروکنترل ها رو شروع کنید. در مورد سوالهاتون: ۱- برای اندروید یک سری اپ ها هستن که می شه از اونا استفاده کرد ولی کلا پیشنهاد می کنم که برای راحتی، حتما از یک کیبورد واقعی استفاده کنید. کد زدن با گوشی کار خیلی سختی هست. ۲- بهتون arduino nano رو پیشنهاد می کنم برای شروع. قیمتش هم خیلی مناسب هست و اگر علاقه داشتید و پیشرفت کردید میتونید بعدش برید سراغ میکرو های ARM. ۳- برنامه نویسی اصلا کار سختی نیست و اگر درست آموزش ببینید می تونید به راحتی اون رو یاد بگیرید. اگر مایل بودید، سری به بسته آموزش الکترونیک نماتک بزنید. این بسته آموزشی، همه نیاز های شما رو برطرف می کنه. ما هم به عنوان پشتیبان این بسته کمکتون می کنیم. ۴- من سعی میکنم که همه سوال ها رو به بهترین نحو پاسخ بدم ولی نمی تونم اینجا آموزش بدم متاسفانه. (داخل بسته آموزشی الکترونیک نماتک همه این آموزش ها وجود داره) شما باید خودتون مسیر رو برید جلو و هرجا به مشکل خوردید روی کمک ما حساب کنید.
منتظر سوال های بعدی شما هم هستیم. روی کمک ما حساب کنید.
من در مورد کار با آردوینو در محیط اندروید اطلاعی ندارم. فقط این رو با اطمینان می گم که کار نرمالی نیست. شما اگر از uno خوشتون اومده، خب همون رو بگیرید. قوی تر از nano هست قطعا ولی برای شروع، شما امکانات زیادی لازم ندارید.
برای سوالاتتون پاسخ های زیر رو گذاشتم 1 - بله با گوشی با نرم افزار arduino میتونین پروگرمش کنین 2 - برای اولین بار [برد آردوینو uno رو خریداری کنید هم ارزونه هم کارتو راه می ندازه 3 -برنامه نویسی آردوینو همون زبان C هستش و خیلی آسونه چون کتابخونه های آماده داره
آردوینو نانو خیلی جمع و جور و ارزون قیمت هست و برای شروع گزینه خوبی هست. به هر حال شما نظر من رو خواستید و به نظر من nano برای شروع بهتر هست و در نهایت شما مختار هستید. برای شروع، شما احتیاجی به سرعت و قدرت و تعداد پین و … ندارید و ما در بسته آموزشی نماتک، با همین مدل نانو ۱۰۰ها آزمایش واقعی انجام میدیم و مرحله به مرحله هم اون آزمایش پیچیده تر شد و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. بعد از اینکه با استفاده از این برد، با دنیای میکرو ها و الکترونیک آشنا شدید و زبان c رو هم یاد گرفتید، حالا برای کار واقعی و حرفه ای، کلا آردوینو رو کنار گذاشتیم و رفتیم سراغ ARM ها. هر مدلی هم که می خرید، دقت کنید که اصطلاحا Bread Board Friendly باشه. یعنی به صورت dip باشه پایه هاش و به راحتی داخل bread board قرار بگیره. منظورم از اینکه کد زدن با گوشی سخت هست، نبود mouse و keyboard هست و اگر شما راحت هستید، همچنان انتخاب با شماست. سوالتون در مورد کابل پرینتری رو متوجه نشدم. بله، اون بسته همین لینکی هست که ارسال کردید. برای آشنا شدن باهاش، پیشنهاد می کنم که کل صفحه محصول رو بخونید و سرفصل ها رو به صورت دقیق مطالعه کنید. آردوینو یک برد هست که از میکرو های avr استفاده می کنه و با زبان برنامه نویسی c و c++ میشه براش کدنویسی کرد. هر زبان برنامه نویسی دستور های خاص خودش رو داره و نمیشه تعدادش رو مشخص کرد. در این بسته با آردوینو، خود avr و در نهایت ARM کد نویسی می کنیم و صدها آزمایش عملی و کاربردی انجام میدیم و شما تا حد خیلی خوبی می تونید روی برنامه نویسی میکرو مسلط بشید. به نظرم با توجه به جنس سوال هایی که می پرسید، این بسته می تونه خیلی براتون مفید باشه و دید درستی از دنیای الکترونیک به شما بده.
سلام مهندس ببخشید من چنتا سوال در مورد آردوینو داشتم راستش هنوز برد آردوینو نخریدم ولی میخوام قبل از اینکه بخرم چنتا سوالم رو بپرسم 1-میشه آردوینو رو با گوشی برنامه نویسی کرد؟ (البته خودم یه چنتا نرم افزار رو شنیدم که میشه با اونا با گوشی اندرویدی برنامه برنامه نویسی کرد آردوینو رو ولی خواستم خودتون چنتا نرم افزار خوب رو بگین) (البته اگه بشه فک کنم باید با OTG آردوینو رو به گوشی وصل شه)
2-من اگه برد آردوینو بخرم برای اولین بارم هست برای اولین بار شما کدوم برد رو پیشنهاد میکنید؟(هم از لحاظ قدرت و تعداد پین و اینجور چیزا خوب باشه و هم مقرون بصرفه باشه)
3-برنامه نویسی آردوینو سخت هست؟ در کل چجوریه میشه یه توضیح بدین🙏
من اگه برد آردوینو بخرم هیچی از برنامه نویسی ش سردرنمیارم اگه از شما بپرسم برنامه نویسی آردوینو رو بهم یاد میدین؟
بغیر از برنامه نویسی ش کلی سوال دیگه هم دارم بعدا که خریدم برد رو. ازتون میپرسم اگه اشکال نداره:pray:
ولی شما نگفتید که در مقایسه با هم از همه نظر کدوم بهتره میشه لطفا بگید🙏 راستش اکثرا آموزش هایی که توی اینترنت در مورد پروژه با آردوینو هست یا با آردوینو UNO هست یا با NANO و خودم هم که مشخصات شون رو مقایسه میکنم دو دل میشم که کدوم قوی تره. کدوم سریع تره کدوم بهتره و…
برا همین بشدت دو دل شدم که کدوم رو بخرم واسه همینم هست خیلی با جزئیات سوال میکنم در مورد تفاوت UNO با NANO😁 راست شو بخواید به ظاهر کوچولوی آردوینو NANO نگاه میکنم و فکنم که شاید UNO بهتره باشه اصن بد جور بین NANO و UNO گیر کردم:sob:
منظورم از کابل پرینتری همون کابلی هست که آردوینو رو به کامپیوتر وصل می کنه(فک کنم بهش میگن کابل پرینتری) میگم که میشه کابل پرینتری رو یه طرف ش رو به آردوینو وصل کنم و اون سر دیگش رو که باید به کامپیوتر وصل شه،با OTG به گوشی وصل کنم و با این نرمافزار:point_down: دانلود برنامه ArduinoDroid - Arduino/ESP8266/ESP32 IDE برای اندروید | مایکت برد رو با گوشی(اندروید) برنامه نویسی کنم و در عین حال بشه تمام قابلیت های برنامه نویسی آردوینو با کامپیوتر رو در گوشی داشته باشم؟ در کل منظورم اینه که میشه برد آردوینو رو با OTG به گوشی وصل کرد و با این نرم افزاری گفتم برد رو برنامه نویسی کنم و هیچ تفاوتی با برنامه نویسی کامپیوتر نداشته باشه جز اینکه با گوشی برنامه نویسی میشه؟ و سوال اصلی م: اصلا این کار عملی هست و میشه؟
ببخشید حالا میشه تعداد کد های آردوینو رو تقریبی یا میانگین بگید؟ چون میخوام یه دید کلی نسبت به تعداد کد هاش داشته باشم.