نحوه ی آرایش سیم پیچی ترانسفورماتور کاهنده چند سر

با سلام و درود خدمت تیم مهندسین عزیز از حضور تیم مهندسی یه سوال داشتم من جلال هستم و تعمیر کار و سیم پیچ الکتروموتورهای خانگی و صنعتی // تای این لحظه در طول مسیر کاری ((27 سال)) حتی یک ترانس هم سیم پیچی نکردم به فکرم رسید که یک عدد ترانس 24 ولت چند سر برای خودم بپبچم و در کارگاه استفاده کنم این ترانس اگه فقط 24 ولت باشه خب راحته ولی خروجی اون رو چند سر گرفتم از 3 ولت تا 24 ولت ((3/6/9/12/24)) خب حالا با توجه به این 5 سر سوال من این هستش که وقتی شروع به سیم پیچ کردن میکنم بعد از 35 دور باید یک سر بیارم بیرون برای ولتاژ 12 دوباره شروع کنم به سیم پیچ کردن بعد از 26 دور دوره یک سر باید بیرون بیاد و همین طور تا آخر این قطعی ها یا به اصطلاح تیکه هایی که در بین کار به وجود میاد کار رو خیلی پلشت و بد قیافه میکنه اینا رو چطور در لابه لای کار مخفی کنم یا حداقل جوری بیرون بیارم که سیمها ردیف کنار هم قرار بگیرن چون وقتی در وسط کار سیم قطع میشه یا کمی بیرون میاد که سر خروجی اون ولتاژ باشه ردیف بعدی که روی اون قسمت رو میخواد بگیره خواه ناخواه وسط کار باد میکنه و کار یه چیز بد قیافه بد ترکیبی میشه شما چه راهنمایی دارید که به من بکیند تا اولین کار ترانس من تمیز در بیاد // قبلا از همکاری و راهنمایی شما سپاسگزارم

با تقدیم ادب و احترام مرادی هستم دوست خوبم در ترانس پیچی مثلا همانی که خودتان محاسبه کردید برای پنج ولتاژ 6 سر سیم خواهید داشت و سیم اول سیم نول و مابقی ولتاژهای محاسبه شده میباشد و برای اینکه ترانس خوش ترکیب و یکدست شود کافیست بعد از خارج ساختن اولین ولتاژ مثلا همان 3 ولت سیم را به اندازه لازم بیرون آورده ( اندازه آن باید بتواند به ترمینال نصب شده روی قرقره وصل شود ) بصورت دو لا و فقط این دو سیم را داخل یک وارنیش که از روی سیم پیچ تا ترمینال اندازه شده عبور بدهید و دوباره مانند اینکه سیم پاره نشده دوباره ادامه بدهید فقط دقت کنید محل خروج دومین ولتاژ باید به اندازه یک خانه ترمینال نصب شده جلوتر باشد و اینکار باید بصورت پلکانی تا آخرین ولتاژ خروجی رعایت شود و فقط در روی یک ضلعی که ترمینال نصب شده انجام گیرد و در انتها وارنیشهای خروجی روی سیم پیچ بصورت مرتب چیده شده و نخبندی کنید و پس از لاک برداری سیمهای لاکی دو لا شده زیر ترمینال قرار دهید .