سلام
۱-وقتی اسموک دتکتورهای کانونشنال را شعاعی میبندیم آیا میتوان گفت که در حالت عادی(وقتی هیچ دودی نداریم) مدار الکتریکی بسته شده و مقداری مقاومت به پنل ارسال میشود و وقتی دود احساس میشود مقدار این مقاومت ارسالی تغییر میکند (ولی مدار باز نمیشود)؟
۲- آیا کنترل پنل معیارش برای تشخیص دود تغییر مقاومت است یا تغییر سطح ولتاژ(برای اسموک دتکتور ، هیت وMCP)
3- در بسیاری از پروژه ها کارفرماها از ما میخواهند که نوع کانتکت(NCیا NO) را برای اسموک دتکتور هیت دتکتور و MCP کانونشنال را تعیین کنیم. تا آنجا که من اطلاع دارم چه در حالت عادی و چه زمانی که دود یا گرما احساس میشود همواره مسیر ما بسته است پس این NOیا NC چه کاربردی و چه اهمیتی دارد و به چه اشاره دارد؟
سلام
در بسته در خصوص تحلیل مداری سیستم اعلام حریق متعارف و عمکلرد آن مثالی در حالت های عادی، مدار باز، اتصال کوتاه و هشدار حل شده است.
اگر ممکن بفرمایید در کدام قسمت از بسته بوده است
بله حتماً
اگر اشتباه نکنم در قسمت تحلیل مدار سیستم های هست، تحلیل سیستم روی تخت سفید بیان شده است.
مبحث تحلیل مدار را مشاهده کردم بسیار عالی بود تشکر از شما
حال سوالات زیر برایم پیش آمده
۱- با توجه به شکل پیوست شده مشخص است که که نوع کانتکت تایپ به صورت NO است. در بعضی پروژه ها کارفرما اشاره میکنند کانتکت تایپ MCP را NC بگیرید آیا در این صورت باید تایپ SD وHD هم به صورت NC باشد(یعنی همه تجهیزات باید کانتکت تایپ یکسانی داشته باشند)
۲-اصلا چنین چیزی صحیح است که کانتکت NC باشد در کجاها کاربرد دارد؟
۳- فرمودید که کنترل پنل بر اساس تغییر جریان متوجه فالت یا fire میشود. آیا ما میتوانیم رنج این جریان را برای فایر آلارم پنل تعریف کنیم( تا بر اساس جریانی که ما برایش تعریف کنیم فایر و فالت را تشخیص دهد) یا چنین امکانی در اختیار مانیست ؟
سپاسگزارم از مهر شما
1- نحوه مدل کردن سیستم اعلام حریق متعارف به صورت عملکرد رله گونه است و در خصوص شستی اگر شما بخواهید آنرا NC در نظر بگیرید انگاری همواره شستی فعال بوده و سیستم در حالت Fire خواهد بود.
2- NC بودن بعضی از پورت ها در کنترل پنل اطفاء اتوماتیک کاربرد دارد.
3- بله برخی از کنترل پنل های متعارف چنین قابلیت دارد.