سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب مهندس معین.ابتدا جا داره تشکر کنم بابت نکات خوب و ریز بینانه جناب عالی که با صبر و حوصله نکات رو آموزش میدید.از آنجایی که بنده بسته تعمیرات و بسته جامع الکترونیک رو تهیه کردم ودارم مباحث رو ریز به ریز آموزش میبینم و قصد ادامه تحصیل رو دارم در رشته الکترونیک نظر شما در مورد کسی که این دو بسته رو بطور کامل آموزش ببینه در چه سطحی قرار میگیره از نظر مدرک دانشگاهی چون من کاردانی برق دارم و می خوام تغییر رشته بدم به الکترونیک آیا این مباحث گفته شده کافی هست برای اینکه من فقط مدرکم رو بگیرم یا نه باتوجه به اینکه من شاغل هستم وکارم هم مرتب با الکترونیک هست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر وسپاس فراوان.
سلام دوست عزیز، مباحث مطرح شده در بسته های الکترونیک و تعمیرات به شما درک بسیار خوبی از الکترونیک با رویکرد کاربردی میده ولی مباحثی که در دانشگاه ها برای رشته برق تدریس میشه، بسیار فراتر از مطالبی هست که در این بسته تدریس شده مخصوصا با توجه به استفاده گسترده و پیشرفته از ریاضیات.
برای مدرک کارشناسی برق، شما علاوه بر ریاضی ۱ و ۲ و فیزیک ۱ و ۲ باید درس هایی با ریاضیات سنگین مثل معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی رو هم پاس کنید. (بسته به دانشگاه و گرایش ممکن هست متغیر باشه)
دروس الکترونیک ۱ و ۲ و ماشین های الکتریکی، سیگنال ها و سیستم ها و … همگی دروسی هستن که با ریاضیات نسبتا سنگینی سر و کار دارن و برای مدرک کارشناسی برق باید اونها رو پاس کنید.
به طور خلاصه، دروس دانشگاه بیشتر روی تئوری ها تمرکز دارن ولی بسته های آموزشی نماتک روی کاربرد و نیاز واقعی بازار کار.
سلام ممنون از راهنمای که کردین .فقط خواستم بدونم با توضیحی که دادین راجع این دو بسته از لحاظ کاربردی بودنش حالا اگر کنار این مدرک کارشناسی بگیرم آیا میتونم تو فیلد کارم که الکترونیک هست موفق بشم یا باید با عمق بیشتری کار رو دومبال کنم.شما فکر کنید مدرک رو فقط برای ارتقاع و درجه شغلی نیاز دارم آموخته های این دو بسته یا بسته های دیگه میتونه کمکم کنه تا مثلا کنار یه شخص کارشناس یا کارشناس ارشد کارکنم در حوضه طراحی،برنامه نویسی Arm,avr ،التیوم.در حال حاضر کارم مونتاژ وعیب یابی هست. باتشکر
منظورم از گرفتن مدرک از یکی از دانشگاهای علمی کاربردی یا آزاد هست که به اون صورت سخت گیری نمیکنن
به نظر من در حال حاضر متاسفانه دانشگاه، شما رو برای بازار کار آماده نمیکنه. بنابراین گرفتن مدرک فقط به شما کمک میکنه که در شرکت هایی که مدرک براشون مهم هست، ارتقا شغلی پیدا کنید.
الان خیلی از شرکت ها در ایران بیشتر به دانش و مهارت شما توجه میکنن تا مدرک دانشگاهی ولی مدرک دانشگاهی هنوز هم برای تعداد خیلی زیادی از شرکت ها مهم هست.
پیشنهاد من به همه عزیزان این هست که حرفه ای که بهش علاقه دارید رو آموزش ببینید، تمرین کنید و زحمت بکشید براش که در اون فیلد حرفه ای بشید. الان که این حجم از محتوای مفید داخل اینترنت وجود داره، واقعا باید استفاده کرد. من تعداد زیادی از عزیزانی رو میشناسم که بدون مدرک دانشگاهی الان در فیلد خودشون بهترین هستن.
نکته مهم بعدی اینکه همیشه سعی کنید خودتون رو به روز نگه دارید در حرفه تون. داخل اینترنت بگردید و آخرین دستاوردهای اون حرفه رو بخونید و یاد بگیرید.
سلام خدمت جناب مهندس.ممنون و تشکر بابت راهنمایی که کردین.