سلام وقت بخیراستاد گرامی یک ماشین لباسشویی پاکشوما پک 80264t شیربرقی در مرحله ابکشی به بعد قطع نمکند و همانطوری به مرحله خشک کن میرود مشتری خودش شیر اب را قطع مکند به حالت عادی برمیگردد
درود برشما بزرگوار اگر در مرحله اول ابگیری قطع میشه مشکل از هیدروستات نیست و دستگاه ایراد بردی داره باید چک کنید با چه قطعه ای کنترل میشه تعویضش کنید
سلام استاد مشتری برد را برده تست کرده اند گفتند برد سالم است
روی برنامه کوئیک تست کنید اگر هنگام خشکن آبگیری قطع نشد با قطعیت برد ایراد داره
سلام استاد در برنامه کوئیک هم ابگیری قطع نشد مشتری میگوید شیلنگ هیدروستات را فوت کرده و سوکت شیر برقی را کشیده باز اب قطع نشده اگر عیب از برد باشد متوانیم یرای شما ارسال کنیم در صورت امکان ادرس پستی را ارسال کنید با تشکر ازلطفتان
درود ببینید الان چیزی که فرمودید با قبل فرق داره الان میفرمایید شیلنگ هیدروستات رو فوت کرده قطع نشده سوکت شیر برقی رو هم کشیده با آب داخل دستگاه میاد این حالت یعنی شیر برقی خرابه خودتون برید پای کار و به ترتیب تست کنید به گفته های مشتری اکتفا نکنید و تجربه بنده این مدل مشتری ها فقط از شما اطلاعات میگیرند تا ایراد و قطعه خراب رو پیدا کنند و فقط وقت شمارو میگیرند معمولا هم اطلاعاتی ندارند و با چندتا سرچ تو گوگل چندتا اصلاح رو اسمشو میدونند
سلام استاد ماشین لباسشویی در روستا می باشد و رفیق چند ساله من است در مرحله شستشو مشکلی نیست در مرحله آبکشی این مشکل هست اگر لازم میدانید بگویم فیلم تهیه کند با تشکر لطفتان
اگر برد مشکل داره برد رو با سیم کشی هیدروستات و میکروسوییچ و ترمیستور فقط باید بفرستید با مهندس حسن آبادی هماهنگ کنید ارسال کنید براتون انجام بدیم
سلام وقت بخیر خدمت استاد عزیزم لطفاً آدرس را بنویسید تا چند روز آینده سیم کشی برد و سایر قطعات را ارسال کنم در ضمن دو عدد سشوار و یک عدد غذا ساز گاسونیک هم هست
استاد اگر لطف کنید وقت برایم بگذارید تا تلفنی هم با شما صحبت کنم لطفاً یا شماره تلفن خود تان را بنویسید یا این شماره تلفن من هست 09037888649
سپاسگزارم
درود برشما بزرگوار امکان مکالمه تلفنی رو ندارم با بیش از هزار دانشجو واقعا اگر بنده روزی ۲۰تماس رو بخواهم پاسخ بدم یک روز کاری رو از دست میدم ارتباط فقط از طریق هیمن صفحه با دوستان انجام میشه شمارتون رو میدم مهندس حسن آبادی باشما تماس بگیرند
سلام استاد وقت بخیر مشتری برد و سیم کشی ماشین لباسشویی را آورده در ضمن دو تا سشوار و یک عدد سرخ کن برقی با روغن هم هست بفرستم به آدرسی که گفتید با تشکر فراوان
بفرستید عزیز مشکلی نداره فقط ایراد دستگاه ها رو حتما روی اون بنویسید و شماره تماستون رو هم حتما بگذارید