سلام خدمت جناب مهندس و دوستان نماتکی عزیز دستگاه آب میوه گیری اون قسمت که زیر رنده هستش که به شافت موتور وصله
( طبق عکسها ) خورده شده و دچار سایش شده و روی هم چفت و کوپل نمیشود…
ابتدای امر علت این مساله چی بوده و برای رفع عیب راهنمایی بفرمایید سپاس فراوان:rose:
درود برشما برند دستگاه گاسونیک یا هیوندای هست علت این امر خلاصی زیاد موتور به علت از بین رفتن واشربندی موتور هست یا شل شدن موتور روی جای نصب و نهایتا خوردگی کوپل ۳ساچمه و تیغه کوپل سر محور موتور باید تعویض بشه و تیغه هم کامل تعویض میشه قابل تعمیر نیست ببینید اگه هیوندای هست من نمایندگیشو دارم براتون از شرکت میگیرم اینها چینی هستند و مشابه هم زیاد هستند
سلام و درود بر جامعه بزرگ نماتک و اساتید بزرگوار
امکان این هستش که این دستگاه رو براتون ارسال کنم جهت تعمیر؟ دستگاه برای خودمه و تعمیرکار لوازم خانگی نیستم از طرفی تامین لوازم یدکی با کیفیت در این ضمینه تجربیات شما رو میطلبه سپاس فراوان
درود برشما آموزش لباسشویی و ظرفشویی به زودی در اختیارتون قرار میگیره دوره برودت خانگی و تجاری یخچال در حال ظبط هست و برج۶آماده میشه مشکلی نیست فقط چون در حال ظبط دوره هستم اکثرا سر فیلمبرداری هستم و یه مقدار زمان میبره اگه عجله ندارید بفرستید چشم یه پیام بدید آدرس براتون ارسال کنم۰۹۱۲۲۹۳۸۵۴۱