برای استفاده بهینه از زمان راه حل شما در این سوال و مدارهای مشابه با این کارکرد چیست؟
سلام جناب مهندس
در مورد ای سی سوچینگ قبلا یه سوال پرسیده بودم که اگه مدار فیدبک قطع بشه چه اتفاقی در کارکرد ای سی پیش خواهد امد و شما اشاره کردید بستگی به نوع ای سی داره که یا با سرعت بیشتر شروع به سویچ زدن میکنه که در واقع ای سی حس میکنه ولتاژ پایین هست و یا اینکه کلا error میده.
حالا سوال اینجاست
اگر در این مواقع که ای سی error میده ما چطور بدون خارج کردن و تست خارج از مدار بفهمیم که مشکل از ترانس هست یا ای سی یا دیود یا خازن با توجه به چندین المان در طول مسیر و اینکه ای سی سریع به حالت error در میاد و نمیتونیم ولتاژ رو دنبال کنیم؟
سلام دوست عزیز، کلا خیلی از خرابی های قطعات روی برد های تغذیه به صورت اتصال کوتاه رخ میدن. معمولا ترانس هم چیزیش نمیشه و درصد خرابیش خیلی پایین هست. مثلا در فیدبک، معمولا اپتوکوپلر یا زنر دچار خرابی میشن. در سمت اولیه پل دیود و خازن ها و سوییچ ها و در سمت ثانویه هم دیود شاتکی و خازن. این قطعات رو تست بگیرید. تست اتصال کوتاه رو خیلی سریع میشه روی برد انجام داد. از نظر ظاهری هم میشه روی برد قطعات رو چک کرد. اگر برد اتصال کوتاه نداشته باشه و بشه به برق وصلش کرد، میشه از مسیر فیدبک، اولیه ترانس، ثانویه ترانس و همچنین خروجی سوییچ ولتاژ گیری کرد و به نتایجی در مورد علت خرابی رسید.
>
@m-aboli#5322 رای استفاده بهینه از زمان راه حل شما در این سوال و مدارهای مشابه با این کارکرد چیست؟
کلا همیشه اول به صورت ظاهری کل قطعات برد رو با دقت بررسی کنید و بعد از اون سراغ تست اتصال کوتاه برید. بعد اگر مطمئن شدید که اتصالی نداره مدار، میتونید با احتیاط روشنش کنید و ولتاژ گیری کنید از بلوک های مختلف اون.