سلام جناب مهندس
عرض ادب و احترام
آیا امکان این وجود دارد که یک فلو ترانسمیتر بدون جبران سازی، فلویی با یکای نرمال متر مکعب بر ساعت نشان دهد؟
درصورتی که دما و فشار عملیاتی آن ترانسمیتر (از نوع DP) دما و فشاری غیر از حالت نرمال (دمای صفر و فشار یک) باشد…
ابتدا عرض کنم شرایط استاندارد ( نرمال) دمای ۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۵.۵ درجه سانتی گراد است ونه صفر . بله امکان نمایش یکای حجمی وجود دارد ولی اگر سیال گاز باشد میزان درستی را نشان نخواهد داد مگر اینکه همیشه شرایط عملیاتی ثابت باشد ( که این امر تقریبا محال است!!)
با سلام مجدد
استاد توی شرکت ما طبق استاندارد DIN 1343 شرایط نرمال در دمای صفر در نظر گرفته شده که من استاندارد رو هم چک کردم و اینو تایید میکنه.
و اما ابهام من اینجاست که یعنی توی خود ترانسمیتر ابتدا محاسبات مربوط به فلو در اریفیس انجام میشه و سپس عدد محاسبه شده به نرمال متر مکعب بر ساعت تبدیل میشه؟
آخه طبق بخش دوم استاندارد ISO 5167، محاسبات مربوط به اندازه گیری فلو در اریفیس در شرایط عملیاتی طراحی ( در مورد این ترانسمیتر خاص مثلا فشار ۸۰ بار و دمای ۴۰ درجه) یا بصورت حجمی (مثلا متر مکعب بر ساعت) و یا جرمی (مثلا کیلوگرم بر ساعت) است و من برام سوال بود که آیا با توجه به تجربه تون این کار شدنی است که نرمال متر مکعب بر ساعت باشد؟
و دو سوال دیگه لطفا
۱)برای اریفیس ترانسمیتری که جریان عبوری از آن بسیار کمتر از مینیموم جریانی است که در دیتاشیت اریفیس ذکر شده، چه راهکار هایی وجود دارد که با خطای کمتری این فلو محاسبه شود؟ (مثلا نوعی Compensation یا تغییر تنظیمات ترانسمیتر)
۲) استاندارد های مربوط به ترانسمیترهای پیتوت تایپ و التراسونیک چیست؟
درود محاسبات ابتدا طبق استاندارد iso در شرایط نرمال انجام میشه و طبق فرمولی هم که در بسته براتون نوشتم محاسبات نرمالیزه کردن انجام میشه یعنی باید در هر لحظه میزان فشار و دما گرفته شده و در محاسبات ترمودینامیکی وارد شده و میزان دانسیته در شرایط جدید به دست بیاد تا نرمالیزه گردد
پاسخ اول ) همون طور که اشاره هم کردم همه دستگاهها دارای میزان zero cut off هست و میزان مینیمم دستگاه رو صفر در نظر می گیریم از اونجایی که هر دستگاه طبق turn down ratio دارای گستره اندازه مشخصی است کمتر از میزان مینیمم آن نمیتونین اندازه گیری کنین
پاسخ ۲) استانداردها همگی در ابتدای بحث فلو گفته شده است