سخنی با همکاران عزیز

سلام میخواستم چند کلمه ای با همکاران عزیز صحبت کنم بنده علاقه زیادی به شغل تعمیرات دارم ولی بعضی مواقع اتفاق هایی می افته که تورو میخواد متوقف کنه و از کار دل زده بشی مثلا همین چند روز پیش یک دستگاه اتو آوردن من قبل اینکه دست بزنم نگاهم به شکستگی قاب روی اون افتاد و چون میدونستم که از قبل این شکستگی وجود داره و کار من نیست به مشتری هم چیزی نگفتم بماند کار هایی که برای درست کردنش کردم چون خودتون میدونید قطعات ریز و شکننده هستند و من کلی وقت صرف چسبوندن شکستکی های اون کردم شکستکی های داخلیش منظورم هست و مخزن آب هم وقتی دیدم چند ترک دارد که ممکن است نشتی بدهد با چسب آب بندی کردم و خلاصه وقتی تمام شد بعد چند روز به مشتری تحویل دادم اول گفت که چرا شکسته و من گفتم که از قبل بوده و اولش اونجا منکر شد و گفت نه شکسته نبود خیلی جالب بود برام و وقتی که بهش گفتم از قبل بوده و تحویل دادم و واقعا در حد وقتی که گزاشتم دستمزد نگرفتم باز هم مشتری توقع داشت
مورد خیلی جالب اینکه فرداش دوباره اون اتو رو برام آوردن و گفتن که این اتوی ما نیس و اتوی ما رنگ قابش آبی تر بود و واقعا حرفی ندارم برای گفتن
اینا فقط یک مقدار صحبت بود خواستم با شما به اشتراک بگذارم وگرنه بنده تو این مدت یاد گرفتم که کم نیارم از این مسائل در کار وجود داره و باید خودت رو نبازی

یه پیشنهاد برادرانه اولا تو کار اصلا نرخ کارتون رو پایین نگین
دوما بابت کم ترین کار هایی که میکنین ارزش قائل باشید و حساب کنید
سوما کم نیارید

4 پسندیده

سلام جناب ابوالهادی گرامی
از شما صمیمانه متشکریم که این تجربه کاری خودتون رو با علاقه مندان و فعالان حوزه تعمیرات به اشتراک گذاشتید.
این بیان تجربیات شما برای ما بسیار ارزشمند هست و امیدواریم که روز به روز موانع و دلایل ناامیدی برای شما و همه همکارانتون کمتر بشه.
موید و پیروز باشید

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
تجربه ای جدید برای همه درستش همیشه کوچک ترین مسائل رو هم در بازدید باید به مشتری گفت چون بیشتر مشتری ها کیفیت کار و حتی قطعات باکیفیت کار کنی واسشون مهم نیست فقط توقع دارن هزینه کمتر و با تخفیف بیشتر کارشون انجام بشه
همیشه نرخ دستمزد عادلانه باید با توجه به سختی کار باشه
ممنون که تجربه خودتون رو بیان کردید :rose:

1 پسندیده

درود وقت بخیر ،
واسه منم حدودا یکماه پیش ، یه مورد چای ساز بود واسه یه خانمی که اومد و گفت که چایساز یکدفعه المنتش سرخ شد وقتی بهش گفتم که بدون آب روشنش کردی به هیچ عنوان زیر بار نرفت که نرفت و خلاصه با کلی اصرار از ایشون دستگاه رو جلوی چشم خودش باز کردم و بعد از بررسی بهش گفتم که مشکلی پیش نیومده و دستگاه سالمه ، ولی وقتی آب ریختم داخل پارچش و روشنش کردم برای تست یکدفعه گفت شما نور ال ای دی های آبی رنگ چایساز منو کم کردی نورشون بیشتر بود ، سرتونو درد نیارم با شرکت تماس گرفته بودو گفته بود که دستگاه منو نورشو کم کردن و بخاطر همین اختلاف افتاده تو زندگیم و دستگاه رو از طریق فروشنده فرستاده بودن شرکت ، جالب اینجاست که بعد از یک دو هفته دوباره فروشنده دستگاه رو آورد مغازه و گفت شرکت هم گفتن دستگاه سالمه و بهر حال با تعویض ال ای دی و رینگ نو هم که از شرکت فرستادن بازم به فروشنده گفته بود دستگاه من یه چیز دیگه بود ، و گفته که دستگاه رو میبرم و بقیه قسطش هم بهت نمیدم . از این مشتریا هم داریم متاسفانه

متاسفانه همین افراد هستند که باعث میشن بعضی ها از کار دلزده بشن یا خسته بشن

1 پسندیده

خواهش میکنم همچنین ممنون از شما دوست عزیز سپاسگزارم

2 پسندیده