سلام مهندس معین عزیز. خیلی ممنون بابت پاسختون🙏🏻
سلام دوست عزیز، نظر من این هست که برای یادگیری انقدر مطلب وجود داره که عمر انسان کفاف نمیده براش. اکثر مطالب و کتاب ها و … هم بسیار ارزشمند هستن ولی پیشنهاد من به همه عزیزان این هست که سعی کنن اطلاعاتشون رو گسترده کنن و بعد با توجه به صورت مسئله ای که باهاش مواجه شدن و نیازشون در قسمت های لازم تخصص کسب کنن و عمیقتر بشن. در مورد کتابی که شما نام بردید، به نظر من شما هرموقع که نیاز کردید احتیاج به اطلاعات عمیقتر در مورد یک قطعه الکترونیک دارید، می تونید به اون کتاب رجوع کنید و یا در اینترنت سرچ کنید ولی اینکه کتاب رو از اول شروع به خوندن کنید، به نظر من میتونید زمانتون رو برای مطالب بهتری صرف کنید.
در مورد سوالتون در مورد خازن: خازن ها ولتاژ خاصی رو میتونن تحمل کنن و این ولتاژ روی خود قطعه و یا داخل دیتاشیت اون وجود داره. اینکه فاصله پایه ها در یک خازن بیشتر باشه، الزاما به دلیل اینکه میتونه ولتاژ بیشتری تحمل کنه نیست و خیلی وقت ها برای سهولت جاگیری قطعه روی برد های خاص، پایه ها رو تغییر میدن.
سلام خدمت استاد گرامی خداقوت. مهندس دوتا سوال برای من پیش اومده
اول اینکه یک کتابی هست به اسم Encyclopedia-Of-Electronic-Components که سه جلد هم داره به نظرتون خوندنش مفیده برام ؟
و دوم اینکه آیا خازن های استوانه ای که مثل مقاومت پایه از دوسرشون خارج شده( radial capacitors ) میتونن ولتاژ بیشتری بگیرن در اندازه یکسان با یک نوع معمولی خازن استوانه ای( axial capacitor ) ؟ منظورم به خاطر بحث کی گرنس هست که در بسته مطرح شده