تعمیرات ارمیچر

سلام،ببخشید من دوتا بسته آموزشی تهیه کردم،سیم پیچی الکترو متور و تعمیرات ارمیچر با اساتید مرادی ،جداری و حضرتی.دوتا سوال داشتم اولی از اقای حضرتی که در دوره اموزش قسمت سیم پیچی حلقوی ساده گفتند که یک سری هز تجربيات که دارند مثل نقشه و اطلاعات بعصی ارمیچر ها که در طول دوره به عنوان هدیه ب ما میدند واین اطلاعت بسیار بسیار مهم و کاربردی هست اما ندادند،میخاستم که استاد حضرتی لطفی کنن و این نقشه ها و اطلاعات راجبه ارمیچر های پر مصرف رو به من بدند ممنون میشم،خیلی خیلی این اطلاعات کمکم میکنه میشه گفت حداقل یک سال جلو می‌افتم و کارم سریع تر پیش میره،و سؤال دوم از استاد جداری که در طول دوره فرمودند هر کس که مایل باشه میتونه یک یا دو روز موقع شروع کار به کارگاه ایشون بریم و ابزار لازم و کاربردی رو ببینیم و یاداشت کنیم و تهیه کنیم،میخاستم این دو سوال رو از استادان گرامی بپرسم ممنونم و منتظرم.

درود بزرگوار بنده هر قولی تو دوره دادم بهش عمل میکنم در خدمتتون کارگاه هستم فقط به هیچ عنوان بدون هماهنگی تشریف نیارید استارت فصل گرما هست و سرمون شلوغه ۰۲۱۵۵۴۱۹۴۴۳هماهنگ کنید
استاد آموزش آرمیچر مهندس آخرتی هستند تو فایل های ضمیمه دانلود کنید اگر نبود با پشتیبانی تماس بگیرید