سلام استاد
وقتی یک پروژه ساختم و DB های master رو اضافه کردم هنگام ایزو گرفتن در محیط design این پیغام را می دهد و خروجی نمیدهد. چه باید کرد؟
isodra has failed: failed
plot filename prefix has not been specified (33:148)
در حالی که با گرفتن data consistency هیچ مشکلی وجود ندارد.
همچنین وقتی همون رو با DB Listing میبرم توی پروژه sample میتونم نقشه ایزو بگیرم!
آیا DB های master کافی نیست و حتما باید sample را هم اضافه کرد؟ کدام هایش ضروری است؟
البته حتی بعدش که DB های sample رو هم آوردم باز درست نشد!
وقتی داخل فولدر iso و std پروژه ام هم رفتم دیدم از آپشن BASIC.MET و… خبری نیست! مگر با آوردن DB ها نباید آنها هم می آمدند؟
بعدش رفتم دستی اونها رو کپی کردم در فولدر iso پروژه ام ولی باز درست نشد!
ایرادی که برای شما پیش اومده دلایل متعددی دارد و در عمل بایدهمه مواردی که خدمتتون عرض میکنم رو کنترل کنید.
ابتدا به پروژه SMAPLE برین و پوشه های تصویر زیر رو عینا در پروژه خودتون کپی پیست کنید.
یکی از دلایل عموما نبود این فایل ها هست.
دوم زمانیکه شما ISO پیعام FAIL میده ممکن هست ایراد از طراحی باشه، مثلا ممکن هست که HEAD TAIL رو درست تعریف نکردید یا خطایی از جمله عدم کانکت بودن PIPE و BRANCH ها دارین
سوم: اگر تمامی DBهای مربوط به ISO که در پروژه SAMPLE هست رو بیارین، بصورت مقطعی حل بشه مشکلتون. باید مدل و پروژه ایجاد شده توسط شما را ببینم که بتونم نظری در خصوص درستی یا نادرستیش بدم.
در زمان وارد کردن کاتالوگ، ممکن است این ایراد رخ دهد. دو دلیل اصلی
1- عدم رعایت درست geometry فلنج که ممکن است P-point ها به درستی انتخاب نشده باشند و لذا tube به p-Point داخلی فلج متصل می شود و به شکل ارسالی جنابعالی منجر می گردد.
2- ممکن است که key نامناسب جهت نمایش در ایزو انتخاب نشده باشد.
لطفا نوع فلنج و DTXR یا صفحه detail text را برای من ارسال کنید. از حالت modify برای این فلنج در محیط پاراگون این کار را انجام دهید.
به هنگام تنظیم موارد مد نظر برای backing sheet در بخش Isodraft تمامی موارد در قالب یک فایل متنی در پروژه save می شوند، لذا با توجه به این مورد زمانی که کل پروژه و پوشه های آن کپی می شود باید تمام این تنظیمات هم همراه آنها کپی و به پروژه منتقل شوند. اما زمانی که دیتا بیس را به پروژه اضافه میکنید صرفا خود دیتابیس اضافه شده و این فایل متنی همراه آن منتقل نمی شود.
پس برای جمع بندی عرض میکنم:
1- اگر کل پوشه های پروژه را کپی کنید همه فایلهای متنی تنظیمات من جمله تنظیمات محیط درفت و ایزو درفت را در اختیار خواهید داشت.
2- اما اگر از روش include یا cope foriegn استفاده کنید صرفا فقط دیتابیس به پروژه جدید اضافه خواهد شد.
لذا برای هر مشکل به پوشه iso000 پروژه سمپل رفته و تمام آن را کپی و به پروژه جدید اضافه کنید.
ضمنا نیاز هست که با یوزری که بصورت free هست وارد محیط isodraft بشین و از قسمت option وارد modify بشین و basic.met رو تغییراتی اعمال کنید