بررسی ضرورت استفاده از Mechanical Stop در Control Valve ها

سلام
1:وقتی ما از کنترل ولو استفاده میکینم خوب میتوان در هنگام کالیبره، ولو را در هر بازه ای محدود کرد. خوب در این شرایط چه نیازی به mechanical stop است.
2: اگر mechanical stop نصب شود آیا ولو میتواند در هنگام fail به حالت fail خودش بره یا اینکه mechanical stop مانعش میشود؟
3: این mechanical stop کجا نصب میشه؟
4- ریست مکانیکی چه طور میفهمه که باید مسیر رو ببنده؟بین سلونیید و موزیشنر نصب میشه یا قبل از سلونیید؟

1- به دلیل نیاز بهره برداری ممکن هست که اجازه باز شدن بیش از 60 درصد (مثلا) مجاز نباشه در این شرایط اپراتور از سمت اتاق کنترل نمیتونه فرمان بیشتر باز شدن رو ارسال کنه
2- اگه فیل ولو به صورت Fail to open باشد امکان باز شدن به صورت 100 درصد وجود نخواهد داشت.
3- بر روی اسپیندال عملگر تا به نحوی جلوی حرکت استو شیر رو بگیره
4- ریست مکانیکی ولو رو نمیبنده!! موقعی که شیر ESDV رو میخان باز کنن بهره بردار باید ریست سولونوئید رو در محل شیر فشار بده تا سولونوئید بتونه مجددا از سمت اتاق کنترل Energized بشه

2- چرا فقط Fail to open؟ یعنی اگر fail to close بود ولو تا آخر بسته میشه؟! ! مگر mechanical stop قادر به محدود کردن stem هم به بالا و هم به پایین نیست؟

آیا برای محدود کردن حرکت stem به بالا به یکmechanical stop و برای محدود کردن stem به پایین به یکmechanical stop دیگر نیاز است؟

خیر قادر نیست شما وقتی روی 50 درصد مکانیکال استاپ رو نصب می کنید عملا ولو از 50 درصد بالاتر نمیره و Fail ولو قاعدتا در این شرایط باید fail to close بوده باشد.
صرفا از یک mech. stop استفاده می شود.
محدود کردن حرکت ولو را به کمک پوزیشنر هم می توان انجام داد مثلا ما به ازای سیگنال 20 میلی آمپر از 50 درصد بالاتر نرود.