بررسی تفاوت های بین ترموستات و ترمیستور در ماشین لباسشویی

سلام مهندس جداری عزیز، فرق بین ترموستات و ترمیستور وقتی در یک لباسشویی قرار میگیرن چیه؟
برای یکسره کردن سوکت میکرو سوییچ بدون اهم متر، اگر سه سیم یا چهار یا پنج سیم باشد، کدوم عدد فاز و کدوم نول می باشد؟ مثلاً میگیم تو چهار سیم ها ۲ نول و ۴فاز هستش. میکرو سوییچ آنی حرارتی هم میشه یکسره تست کرد؟
نرم افزاری هست که عملکرد قطعات لباسشویی یا ظرفشویی به صورت انیمیشن باشه؟

سلام جناب عزیزی گرامی
سوال شما مربوط به دوره آموزشی تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی هست که در دسته بندی اشتباهی مطرح شده بود.
این موضوع باعث میشه مدرس محترم به سوالات شما دسترسی برای پاسخ نداشته باشند
محبت کنید از این به بعد سوالات رو در دسته بندی صحیح مطرح کنید که در اسرع وقت پاسخ دریافت کنید.

این سوال شما ویرایش شد.
موید باشید

بله حتما سپاسگزارم، حالا برای پاسخ مهندس منتظر بمونم یا دوباره ثبت کنم سوالمو؟

نیازی به مطرح کردن مجدد نیست
سوال شما رو به مهندس منتقل میکنیم

درود برشما عملکرد ترموستات برای قطع کردن المنت یا هیتر بعد از رسیدن به دمای تنظیمی هست ترمیستور وابسطه به دما هست و با تغییر دما اهمش تغئیر میکنه و فقط مقادیر رو به برد اعلام میکنه و مستقیم فرمان به قطعه ای نمیده مولتی متر چشم تعمیر کار هست بدون مولتی متر شما حتما باید میکروسوییچ رو قابش رو باز کنید تا متوجه پایه ها بشید پیشنهاد میکنم دوره رو کامل ببینید همه این موارد در فسمتهای مختلف توضیح داده شده و از آپ های معرفی شده میتونید استفاده کنید نرم افزار شبیه سازی خیر نیست

دوره لباسشویی رو تموم کردم، بنده برای تست سریع تو خونه مشتری، این سوال رو پرسیدم، ینی نمیشه راهی نیست بر پایه عدد فاز و نول رو پیدا کنیم؟ حتما مولتی متر باشه؟
پس میکرو سوییچ های آنی و آنی حرارتی نمیشه یکسره کرد، درسته؟

خیر نمیشه با عدد گفت فاز هست یا نول بزرگوار علت هم اینه طراحی وایرینگ شرکتها همه باهم متفاوته