سلام و عرض ادب
من امشب امتحان ابزارشناسی رو میخواستم بدم وارد سامانه شدم ولی سوالات برای من ثبت نمیشد و نمیتونستم به سوال بعدی منتقل بشم و بعد از پاسخ به سوال وقتی به گزینه بعدی میزدم منتقل نمیشدم و در نهایت تونستم تنها به سه سوال اون هم به سختی پاسخ بدم و با اینکه هفده سوال رو اصلا نتونستم ببینم و اصلا ببینم محتوای امتحان چیه و به اتمام رسید. خواهشمندم پیگیری کنید و همچنین امکان آزمون دادن رو برام فعال کنید چون نوشته تا 60 روز نمیشه آزمونی داد .
این دغدغه مهمی برای من هست با تشکر از شما
سلام خدمت شما و وقت بخیر
سپاس از اینکه این موضوع را با ما در میان گذاشتید، متأسفیم که در زمان آزمون با چنین مشکلی مواجه شدهاید.
اختلالی که توضیح دادهاید، متأسفانه در بازههای اخیر به دلیل محدودیتها و اختلالات ناشی از ملی شدن اینترنت و قطعی یا ناپایداری سرورهای خارجی برای برخی کاربران رخ داده است و خارج از کنترل مستقیم مجموعه نماتک بوده است. کاملاً درک میکنیم که این مسئله میتواند موجب نگرانی و نارضایتی شما شود. تیم فنی ما در حال رفع این قبیل مشکلات هستند و به زودی با سیستمی پایدار برای شرکت در آزمون در خدمت شما خواهیم بود.
خواهشمندیم برای پیگیری دقیقتر و فعالسازی مجدد امکان شرکت در آزمون، در اسرع وقت از طریق چت آنلاین سایت پیام بگذارید تا همکاران ما در واحد پشتیبانی وضعیت حساب کاربری شما را بررسی کرده و راهنمایی لازم را ارائه دهند.
از صبوری و همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم.