سلام مهندس سوالی داشتم در رابطه با شیر اکسپنشن ولو در سیکل اینورتری اگر وجود داشته باشه اما کمپرسور را تبدیل کنیم مشکلی ندارن ویا روش تست اکسپنشن چطوری؟
ویا یک سری تستر های دست ساز برد اینورتر هم هست که بعضی ها استفاده میکنم که بفهمند که راه نیافتن کمپرسور خرابی برد هست یا کمپرسور میخواستم ببینم قابل اطمینان هست که بسازم؟ممنون
درود برشما تبدیل کمپرسور ربطی به اکسپنشن نداره فرمان اون به نسبت برودت داخل محیط یخچال و فریزر هست در حال آپدیت دوره هستیم قسمتهای برد و تعمیرات به دوره اضافه میشه دستگاه دستساز رو بنده نمیدونم چه کسی ساخته و اطمینانی بهش هست یا نه معمولا تا تست نکنید متوجه کارایی اون نمیشید
استاد فرمایش شما درست ولی اکسپنشن در یخچال اینورتر طبق دور که موتور داره اجازهعبور گاز را میده درسته پس بنابراین ما وقتی کمپرسور را تبدیل میکنیم وکمپرسور۲۲۰ولت میاندازیم چون با ماکزیمم دور کار میکنه اکسپنشن جلوی عبور گاز را نمیده البته من دارم از تجربه یک همکار از شما سوال میکنم چون ایشان تأکید داره داره که با اکسپنشن را حذف کنیم چون فرمودند من کمپرسور نو انداختم و بعد از یکماه سوخت حالا نظر شما چیه
ببینید دوست عزیز چالشهای یه استاد کار بازاری رو اینجا مطرح نکنید که سوالات بی جواب عمرش رو از طریق شما اینجا به جواب برسه این فروم متعلق به شما که دانشجوی نماتک هستید هستش اگه تو دوره دقت کرده بودید تو تبدیل تمام موارد رو عرض کردم که باید یک قدرت کمتر موتور بندازید اگر۱.۴مثبته شما ۱.۴میندازی اگر به مشکل برخوردید ۲تا لوله مویی دارید یکیشو حذف میکنید یک مویی وارد اواپراتور میشه و برگشت اون میره به اواپراتور بعدی و برگشت به کمپرسور