تغییرات ولتاژ طبق قانون اهم تبدیل به تغییرات جریان میشه و برعکس. کلا استفاده از خازن های بایپس بیشتر وقت ها مشکلات رو حل میکنه و اگر نشد از فریت بید هم می تونید استفاده کنید. بیشتر نویز های معمول در مدار ها به دلیل افت ولتاژ منبع تغذیه وقتی که یک مصرف کننده شروع به مصرف ولتاژ و جریان می کنه پیش میاد که با خازن قابل حل هست.
سلام، شما همیشه لازم نیست برای طراحی از بهترین گزینه های ممکن استفاده کنید. قیمت و در دسترس بودن قطعات هم خیلی مهم هستن. اینکه قطعات dip یا smd هستن هم مهم هست. کلا بین طراح ها جا افتاده که برای نویز گیری های معمولی از یک خازن سرامیک و یک خازن تانتالیوم استفاده می کنن. دیزاین های خارجی رو هم ببینید دقیقا همین کار رو کردن. برای قسمت های حساس مدارهایی که بالا رفتن قیمت براشون مهم نیست، می تونید از آلومینیومی یا OSCON که گرانتر هستن استفاده کنید که قطعات گزینه های بهتری هستن.
لطف کردید
ممنونم.همچنین مهندس تو دوره از فرید بید هم استفاده ای نشد.برای نویز های جریانی بالا از فریت بید استفاده میشه؟
بیشتر نویز های محیط ولتاژی هستند مهندس؟مثلا نویز های جریانی نداریم مگه اینکه خوده مدار موجبش بشه؟مثل موتور
مثلا توی یه پی سی بی هم بیشتر داریم نویز های ولتاژ رو کنترل میکنیم؟
توضیحش رو که دادیم داخل بسته. ولی اگه درست یادم باشه توی پروژه ها استفاده ای نکردیم. بله، استفادش برای نویز های جریانی هست. سلف ها در برابر تغییرات جریان، مقاومت نشون میدن و برای نویز گیری گزینه های مناسبی هستن ولی برای دیزاین های معمولی احتیاجی نیست. المان هایی مثل موتور که نویز های شدید ایجاد می کنن در دیزاین کنترلرشون خوبه که استفاده کنید.
مهندس در قسمت های اول اموزش فرمودید که خازن اگه ESR پایین تری داشته باشه بهتره.ولی تو پروژه ی پایانی به جای خازن سرامیکی یا بقیه از تانتالیوم استفاده کردیم.علتش چی بود؟لحیم خازن عدسی 805 سخت تر بود؟