با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب سروش عزیز.
ببخشید بنده یه مشکلی دارم.
در مثال مربوط به استخراج تنش شعاعی و محیطی به ترتیب خروجی S11 و S22 را انتخاب کردید.
من در این بخش دچار ضعف هستم یعنی اینکه چرا این خروجی ها مربوط به تنش شعاعی و محیطی میشوند را متوجه نشدم.
اگر امکانش هست توضیح بدهید.
سپاسگزارم.
با سلام و درود
در حالت پیش فرض آباکوس تمام خروجی ها از جنله تنش ها بر اساس مختصات عمومی global ارائه می شود. در بسیاری از موارد نیاز است بر اساس هندسه جسم تنش ها بصورت محلی local بیان شود.
در موردی که شما مثال زدید با توجه به هندسه جسم نیاز بوده تنش های محیطی و شعاعی استخراج شود که اینکار با استفاده از دستور orientation که در جلسه مربوطه کامل توضیح داده شده انجام می شود.
امیدوارم پاسخ خود را گرفته باشید، اگر نیاز به توضیح بیشتری هست بفرمایید
بله فرمایش شما کاملا درست است و متوجه شدم.
منتهی سوال بنده کمی متفاوت از فرمایش شما بود.
به عنوان مثال برای استخراج تنش برشی در یک فنر یا در یک شفت تحت پیچش کدام خروجی تنش مد نظر است؟
S11 یا S12 و …
منظورم تشخیص نحوه استفاده درست از این خروجی ها میباشد
اینکه کدام جهت تنش را برای استخراج تنش برشی در هندسه مورد نظر شما استفاده کنیم بستگی به مدل شما دارد،
به عبارت دیگر بر اساس اینکه هندسه شما در مختصات کلی اباکوس در چه جهاتی ترسیم شده می توان تشخیص داد از چه تنشی (مثلا s11 یا s12) استفاده کرد.
همانطور که در پاسخ اولیه گفتم شما باید برای مدل هندسی مورد نظرتون جهت گیری material orentation را به گونه ای تعریف کنید که تنش در جهت مقطع جسم (به عنوان تنش برشی) را به عنوان یکی از تنش های اصلی( مثلا s11) به اباکوس معرفی کنید.
مثال تحلیل فرکانسی در این زمینه براتون راهگشا خواهد بود.
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر من در قسمت تنش های شعاعی محیطی به مشکل خوردم. در واقع من باید یک دیسک دوار رو طراحی کنم و تنش های اونو استخراج کنم ولی هرکاری میکنم شکل تنش هاش شعاعی محیطی من با مرجع خیلی متفاوت میشه چجوری میتونم این مشکل و حل کنم؟؟؟